Переможниця проекту "Холостяк" Даша Квіткова та Микита Добринін порадували фанів. Про це передає Clutch.

24 травня в ефірі телеканалу СТБ показали останній випуск дев'ятого сезону шоу Холостяк. У фіналі Микита Добринін вибрав Дашу Квіткову, з якою йому вдалося побудувати найтепліші стосунки в ході проекту. На пост-шоу Як вийти заміж Микита і Даша з'явилися разом і повідомили всім фанатам радісну новину — вони досі разом. Розповіли вони і про складнощі стосунків під час того, поки шоу ще йшов по телебаченню. Даша змушена була ходити скрізь з капюшоном на голові, а також не видавати емоцій на публіці.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А в четвер, 14 червня, Даша Квіткова опублікувала у своєму Instagram зворушливе і загадкове відео, на якому засвітився Микита Добринін. Відеозапис був зроблений в одному зі столичних ресторанів, де екс-Холостяк був ведучим, а кохана його морально підтримувала. На відео молоді люди стоять під вибухаючими салютами.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Шанувальники пари почали обговорювати нове відео "Ніби відео з вашого весілля", "Просто створені один для одного", "Сподіваюся незабаром ми побачимо схоже відео з Вашого весілля! І Ви утрете ніс всім хейтерам які розповідають що "холостяк" це постановочне шоу", "Вітаю!! Сльози навернулися, дивлячись на двох щасливих і закоханих людей".

Нагадаємо, переможниця "Холостяка" раптово заспівала.

Раніше Знай.uа повідомляв, Лорак зганьбилась власному концерті.

Також Знай.uа писав, у мережу злили особистий телефон Баскова.