Відома американська телезірка, модель, актриса та учасниця реаліті-шоу Кім Кардашьян має бездоганну фігуру. Про це відомо всім, однак не всі обізнані, яким чином зіркова красуня досягає цього. Однак тепер відомі кілька секретів харчування Кардашьян. Про них виданню Elite Daily розповіла Колетт Хеймовіц, віце-президент освіти і харчування за Аткінсом, а також особистий дієтолог Кім за сумісництвом.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кім Кардашьян

Виявилося, що Кім Кардашьян - затята прихильниця дієти Аткінса. При цьому ніхто не міг сказати точно, що як саме зірка телешоу харчується для того, щоб залишатися у формі.

«Кім знає, що потрібно робити для ідеальної фігури - вона займається цим досить давно. Вона втратила 27 кілограм після першої вагітності і майже 32 кілограми після другої. Вона привчила себе суворо контролювати кількість споживаних вуглеводів. Крім того, Кім відмінно знає, які продукти корисні для неї і вміє вибирати правильні вуглеводи", - розповіла особистий дієтолог Кім.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Кім Кардашьян

Дієтолог Хеймовіц поділилася основними і досить простими правилами красивого тіла Кім Кардашьян:

"Переконайтеся, що у вашому раціоні достатня кількість білку, бо саме він допомагає вам контролювати голод. Коли ви обираєте вуглеводомісткі продукти - зупиніться на тих, в яких найвищий вміст клітковини. Крім того, ваша їжа обов'язково має містити корисні жири. Якщо ви будете слідувати цим трьом основним правилам, ви зможете значно зменшити кількість цукру та вуглеводів, і гарантовано будете стрункішими і здоровішими у довгостроковій перспективі", - пояснила Колетт.

Загалом ці правила виглядають так:

  1. Їжте багато білку.
  2. Коли ви їсте вуглеводи, переконайтеся, що вони мають високий вміст клітковини. Дієтолог Кім Кардашьян пропонує залишити в раціоні максимум 5 грамів цукрів і 15 грамів вуглеводів на порцію.
  3. Переконайтеся, що у вашій їжі присутні здорові жири - це стосується кожного прийому їжі.

Колетт Хеймовіц додала, що коли ви виконаєте ці «основні правила», то дієта ніколи не здаватиметься вам занадто суворою. Та й коштуватиме не так уже й дорого. Також дієтолог дала ще одну рекомендацію з харчування, що допоможе тримати себе у формі: "Торт великий, а життя коротке".

Нагадаємо, що Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.