Російський гуморист, актор і шоумен Максим Галкін, який також є чоловіком Алли Пугачової дуже часто тішить своїх шанувальників свіжими фото і відео з особистого життя. Після того, як його діти - Гаррі і Єлизавета - підросли, відео стали наповнені дитячими іграми і сміхом, що дуже тішило його фоловерів. Ось і зараз Галкін поділився дитячим фото, але є один нюанс.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Максим Галкін
Максим Галкін

Максим Галкін виклав фото, на якому він зображений зовсім маленьким зі своїм старшим братом. Різниця у братів серйозна - 12 років і саме тому кадр виглядає, як фото сина з батьком.

"Тут пішла гуляти по мережі моя дитяча фотка - мені почали телефонувати журналісти, питати, з ким з родичів тут я. Чомусь думали, що тато. Це я зі своїм старшим братом Дмитром. В нас дванадцять років різниця. Ми обидва дракони за східним календарем. І мама була дракон. А тато кабан. Гра престолів якась" - поділився шоумен.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В коментарях відразу відгукнулися шанувальники артиста:

"Погляд дуже пронизливий", "Боже, як же Гарік схожий на тебе!! копія", "Гарік як схожий на вас в дитинстві", "От тепер видно, що Гарік ваш син , я все на Філіпа грішила", "Жив хлопчик і не знав що буде чоловіком Пугачової", "Швидше жила - була Пугачова ,і не знала, що її чоловік тільки народився!", "Ну,хоч не придумали ,що позашлюбний син Філі", "Гаррі ваша копія!", "Двоє зі скриньки... навіть зачіска майже однакова у Максима і Гаріка".

Нагадаємо, молода і струнка Пугачова заткнула за пояс коханок Галкіна.

Як повідомляв портал Знай.ua, Галкін нажахав станом Пугачової.

Також портал Знай.ua писав, що голий Галкін потроллил Нагієва і Боню.