У суботу, 15 червня, відомий український телеведучий шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров приголомшив прихильників звісткою про своє одруження. Його обраницею стала його партнерка по проекту "Танці із зірками" Олександра Кучеренко. Вона також не стрималася й поділилася емоціями у соцмережах.

Відповідний допис вона розмістила на особистій сторінці в Instagram.

"Я найщасливіша на світі!!! Завдяки тобі, мій коханий чоловік @komarovmir ❤️ Прийшов час поділитися нашим щастям з усіма", - написала Олександра Кучеренко.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зазначимо, що під час участі у "Танцях із зірками" прихильники часто приписували Дмитру та Олександрі роман. Готуючись до прямих ефірів, вони багато часу проводили разом. Щодня пара присвячувала по 4-5 годин репетиціям спільних номерів, і сам Дмитро зізнавався, що бачиться із партнеркою більше, аніж з рідними. Однак пара до останнього приховувала свої стосунки.

Нагадаємо, Дмитро Комаров розповів, як лікар "відфутболив" важкохвору дитину: "Нехай вона хоч здохне тут".

Як повідомляв портал "Знай.uа" український телеведучий Дмитро Комаров знявся в спокусливій фотосесії з оголеними красунями.

Також "Знай.uа" писав, що Комаров подарував можливість подорожувати 21-річному українцю, якого злий рок посадив в інвалідне крісло.