Відома співачка Віра Брежнєва, яка давно живе і працює в Росії, в мережі викликала справжній фурор у мережі після виходу свого нового кліпу на пісню "Я не свята". Відеороботу зробили в українській столиці на наступний день після дня народження чоловіка артистки, Костянтина Меладзе. На своїй сторінці у соцмережі Віра Брежнєва показала фотосесію, яка була зроблена на зйомки цього кліпу.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографіях артистка з'явилася в дуже гарячих образах. На ній чорне блискуче боді, яке підкреслило струнку фігуру і довгі ноги. У цьому вбранні Віра зображена біля автомобіля на нічній вулиці. Також є фото, на якому співачка сидить в екстравагантній позі, вона в цьому ж боді, але накинула ще й білий халат.

У підписі до фотографії Віра Брежнєва написала: "І нехай у моїх вчинках не було логіки… Я не вмію жити по-іншому". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці артистки.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.