У третю неділю червня в Україні офіційно відзначають День батька. Цього року свято випало на 16 червня, і українці радо приєдналися до святкування. Не залишилися осторонь і українські селебріті, які в соцмережах теж публікують фото зі своїми батьками, а деякі з власними дітками. Так і зірки "Квартал 95" вирішили показати своїх діток. І якщо у Юрія Ткача та Валерія Жидкова по одній доньці, то, наприклад, у Юзика – діток троє.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Фотографії акторів "Кварталу 95" з їх дітьми з'явилися на сторінці "Кварталу" в Instagram. А в підписі до знімків написано привітання українцям. "Бути батьком – це велике щастя, велика відповідальність і нові челенджі кожен день. Це стимул ставати кращим у всьому. Кращим заради найдорожчих. З Днем батька, тати! Терпіння, сил, здорових і щасливих дітей!", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, Кошовий розповів про "контакт" Коломойського і Зеленського.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець з "Квартал 95" розбурхала фантазію шанувальників спокусливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Адамчук з "Кварталу 95" спокусила українців пікантним фото.