Популярна співачка Світлана Лобода, яка переїхала з України і тепер живе та працює в РФ, показала, якою була в дитинстві.

На своїй сторінці в Instagram 36-річна зірка розмістила фотоколаж, на якому можна побачити її 8-річну доньку Євангеліну. А на іншій частині знімку саму Лободу у дитинстві.

"Зліва моя дочка Єва, праворуч - я. Дівчатка, народжуйте дітей - це ваше продовження, це найбільше щастя! Це те, що залишиться після вас", - підписала фотоколаж Лобода.

Шанувальники творчості Лободи активно почали висловлювати своє ставлення до дітей, абортів і сім'ї.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Народила, думаю тепер навіщо…ніколи не любила дітей. Шкодую, що не зробила аборт. Так що продовжуйте рід тільки якщо дуже хочеться, а не ведіться на вмовляння родичів…", "Я б додала: народжуйте дітей маючи гроші!)))", "Я одна не люблю дітей?😅", "На деяких фотографіях Євочка просто ваша копія! 😻 Всього хорошого вашим малятам 🤞❤", "Єва дуже схожа на Царя! 👌🌼", "Просто принцеса", "Золоті слова🤞🏼", - коментують фолловери "суперзірки".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Раніше відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, поділилася з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, на якому постала на огляд публіки у вельми відвертому образі.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.