Нещодавно гуморист Євген Петросян та Олена Степаненко ошелешили новиною про своє розлучення. Вони прожили у шлюбі понад 30 років. У мережі ходили чутки, що Петросян завів молоду коханку. Однак нещодавно з'явилася інформація, що Петросян та Степаненко помирилися.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Євген Петросян нещодавно відпочивав у Дубаї, про що свідчать його фото у соцмережах. Комік виклав чимало світлин з цього відпочинку, але практично на всіх цих фото він був один. Буквально вчора Петросян повернувся з відпочинку, і тут же з'явилася інформація, що гуморист відпочивав у Дубаї не один, а в компанії колишньої дружини Олени Степаненко.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Працівники готелю, де відпочивав Петросян, розповіли, що комік був саме зі Степаненко. Причому вони регулярно замовляли номер фрукти та шампанське.

Євген Петросян та Олена Степаненко
Євген Петросян та Олена Степаненко

Крім того, Петросяна помітили й в будинку Степаненко. А консьєржка цього будинку розповіла, що "він приїхав на машині класу бізнес, з великим букетом квітів, пройшов повз вахтерки, привітався, а вона розцвіла від уваги свого кумира". І прямував Петросян саме до Степаненко.

Зазначимо, що після розлучення у суді Петросян і Степаненко все ще залишаються чоловіком і дружиною перед Богом. Як повідомляють інсайдери, Євген Ваганович попросив розвінчати його з дружиною, але представники церкви відмовилися. За словами ієрея Андрія Дорохіна, артисти уклали церковний шлюб десять років том

Нагадаємо, адвокат відомого російського гумориста Євгена Петросяна зробив скандальну заяву про квартиру, де проживає його колишня дружина.

Як писав Знай.ua, Петросян показав, що витворяє з молодою коханкою: Степаненко прозріла.

Також Знай.ua писав про те, що Петросяну і Степаненко відмовили у розлученні: залишаться разом назавжди.