Найбільш скандальна українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділиться з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram і Facebook. В цей раз Фреймут поділилася кадром їх собору, привітавши усіх зі святим святом Трійці.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

На фото Ольга позує з цілим оберемком традиційних рослин. На голові у неї хустка, а одягнена вона в квітчасту блузу і білі штани.

"Милі і побожні, щастя вашим родинам! Зі святом Трійці" - написала телеведуча і зазначила фешн-фотографа Соню Плакидюк, яка, очевидно, і зробила такий вражаючий кадр.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У коментарях до фотографії відразу відгукнулися шанувальники Фреймут:
"Ви найсвітліша, сильна, творча і чесна душа країни. Ви дивовижна! Спасибі, що даруєте нам і мені світло і радість", "Олю, з свят і вас", "Зі Святом! Миру і злагоди Вам і Вашій родині!", "Сьогодні свято? Знаєте, якщо б мені не говорили, що сьогодні свято, я б і не згадала. Не розумію, що люди кажуть - сьогодні свято, не ший, не вышивай. не працюй! Все це маячня, люди", "Мило", "Взаємно пані Ольга !!! Нехай Свята Трійця оберігає всю Вашу родину".