23 травня під Києвом відгриміла веселе весілля Насті Каменських і Потапа, на якій побувало безліч українських знаменитостей. Звичайно ж, не обійшлося і без живих виступів зіркових колег, а також запальних танців. Серед інших на святі кохання заспівав і Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки, а телеведучий Володимир Остапчук при цьому влаштував "гарячі" танці з "мамою" Вєрки.

Ось і зараз Остапчук спантеличив шанувальників селфі з дружиною, на задньому плані якого підступно посміхається невідомий чоловік. Підписав кадр Володимир теж неоднозначно:
"Коли летиш на море з коханою людиною. Але намагаєшся, щоб дружина про це не дізналася".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В коментарях фоловери Остапчука оцінили жарт:

"Чувак на тлі - супер", "Ну, хоч хтось з наших в кадрі, хоча, не дуже-то він і коханий", "спочатку не побачила коханої людини", "Кохана людина це Олексій?", "А я улюбленого відразу і не помітила", "Гумор на висоті", "Ахахах..хитро", "Який збіг: однаковий колір очей!", "Як брат і сестра", "Ви зробили мій день", "От приколіст".

Зазначимо, що Остапчук регулярно практикується в гуморі на своїй сторінці в соціальній мережі. Не так давно він дав вказівки всьому українському народу перед своїм від'їздом:
"Залишили на вас Київ і дітей на пару днів. Будь ласка:
1. Не бешкетуйте.
2. Без мене в Раду не балотуватися.
3. Борщ в холодильнику, шаурма в Інстаграмі.
Скоро повернемося. Любимо. Ваші Вова і Олена".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.