Співачка Камалія публічно привітала свого чоловіка Мохаммада Захура з Днем батька. Камалия та Мохаммад Захур - одна з найбільш яскравих і міцних пар українського шоубызу. Українська співачка і британський мільярдер пакистанського походження разом більше 15 років. Вони виховують двох чарівних дочок - Мірабеллу і Арабеллу.

У мережі вони обожнюють ділиться теплими родинними знімками з відпочинку і світських заходів, що нерідко викликають бурхливе обговорення користувачів.

Як відомо, в неділю, 15 червня, в Україні відсвяткували День батька. Свого головного чоловіка привітала та Камалія. Вона опублікувала в Instagram зворушливий пост, в якому подякувала чоловіку за все, що він для неї зробив.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"С "Днем Отца" мужчине моего сердца, Папсику наших детей, любви всей моей жизни. Спасибо за все, что ты делаешь для нашей семьи каждый день. ... Я так благодарна за то, что поделилась жизнью, любовью и родительством с таким замечательным человеком, как ты. Я так рада, что ты со мной в этой веселой и сумасшедшей поездке жизни", - написала Камалія.

Шанувальникик засипали Камалію безліччю коментарів і похвалою.

"Счастливые дети при счастливом папе,сердца, бьющиеся в унисон- это и есть радость жизни.❤️😍", "Какие ангелочки!!", "Красотки папины👍😉", " Какая красота! 😍😍😍", " Поздравляем вашего Папу! Всех благ ему! 🙂", " Які папині квіточки😍 щастя Вашій родині".

Нагадаємо, новонароджений син чуттєво привітав принца Гаррі з Днем батька: фото.