Здогадки про те, хто донор яйцеклітин для зіркової пари Алли Борисівни і Максима Галкіна не перший рік бентежать користувачів мережі.

Шанувальники засумніваались в правдивості зізнань Алли Пугачової, яка розповіла, як у 46 років ретельно намагалася завагітніти з допомогою процедури ЕКО. За словами примадонни, внаслідок цього у неї залишилися зайві яйцеклітини, які вона і вирішила заморозити, на той випадок, якщо вони знадобляться їй в майбутньому.

Усі ці роки, починаючи з 1996 року вони зберігалися в заморожуванні, а в 2012 їх нібито благополучно використали.

Виглядає це не дуже правдоподібно, адже практику заморожування яйцеклітин почали використовувати близько 7 років тому, так і за більш, ніж п'ятнадцятирічний період заморозки яйцеклітини могли втратити всі свої необхідні для зачаття властивості.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Згідно з цим виникає цілком резонне питання: хто ж став донором замість Алли Борисівни? Єдиним правдоподібним і адекватним варіантом такій ситуації стає Крістіна Орбакайте - донька знаменитої Примадонни", - пише автор статті.

Цілком можливий такий результат подій, адже саме після 2012 року між матір'ю і дочкою відносини стали особливо довірчими. Крім того, багато хто з оточення сім'ї Алли Борисівни відзначали, наскільки Лізонька схожа на Христину. Аж підозріло, адже вона ніби маленька копія Орбакайте. І хоча це цілком ймовірно, адже вони сестри, але дівчинка практично не схожа на примадонну.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Припускають, що швидше за все, донором Пугачової виявилася її власна дочка. І навіть більше того, можна припустити, що яйцеклітина для матусі могла стати останньою надією Христини для того, щоб налагодити злегка напружені відносини з Аллою Борисівною.

Нагадаємо, молода і струнка Пугачова заткнула за пояс коханок Галкіна.

Як повідомляв портал Знай.ua, Галкін нажахав станом Пугачової.

Також портал Знай.ua писав, що голий Галкін потроллил Нагієва і Боню.