Вчорашній день надовго запам'ятається українським телеглядачам насамперед завершальним відбірковим випуском "Голос. Діти-5" на "1+1". Останній день сліпих прослуховувань, що відбувся 16 червня, вразив передусім виступом Ярослава Рогальського. 12-річний хлопчина з Києва чуттєво заспівав "Чорні черешні".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ми вже повідомляли, що Ярослав Рогальський приходить на "Голос. Діти", починаючи з першого сезону. Однак ще жодного разу йому не вдавалося пройти попередній відбір. Попри невдачі, хлопець не здався і прийшов уп'яте. І недарма, бо глядачі високо оцінили його виступ.

Про це свідчать хоча б коментарі до відео з виступом Ярослава, розміщене на YouTube. Ось деякі з них:

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Alesya28: Хлопчик володіє своїм особливим шармом) Дуже рада, що він не здався, не збився зі шляху, незважаючи на невдалі спроби, а цього разу став для нього вдалим)) Його реакція така щира! Він супер😍😍😍 номера (MNP).

Liudmyla Krasiwska: Менi дуже сподобався цей хлопчина! Люблю класнi сучаснi укр. Пiснi, iще й у такому стильному виконаннi!

LKgryh Rdfgyggyibvv: Ааа, просто закохалася в него😍😍😍 Голос просто супер, я дуже рада, що Дзідзьо повернувся до нього😘😘😘😘 Бажаю перемоги тобі, Ярік💕💕💕💕

Зірковий тренер Дзідзьо до останнього дослухався до голосу Ярослава Рогальського і таки розвернув крісло.

Нагадаємо, що Лобода показала неймовірну схожість з донькою Євою: "Дівчатка, народжуйте дітей".

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка мультфільму "Маша і Ведмідь" виросла, і ось як вона виглядає зараз: неймовірне перевтілення.

Портал "Знай.ua" також писав, що донька Кошового із "Квартал 95" довела тата до сліз: неймовірний голос вразить кожного.