Влад Яма зі своєю чарівною дружиною Лилианной відвідав перший сольний концерт популярної української співачки MARUV. Зал був переповнений, а черги розтяглися на сотні метрів.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На заході були присутні багато українських знаменитостей. Вони розташувалися у VIP-зоні. Серед публічних персон були Леся Нікітюк, Ірина Горова, Мішель Андраде, MELOVIN, Соня Плакидюк, Руслан Квінта, Нана, Річард Горн, Євген Кот, Алла Костромічева і інші. Також на захід завітав незмінний член журі проекту "Танці з зірками" на 1+1, відомий танцюрист Влад Яма зі своєю дружиною Лилианной.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Влад опублікував фотографію з дружиною з концерту на своїй сторінці в Instagram.

"Ві неймовірні😍 нехай вам завжди щастить😊", "Прекрасні 😍", "Красиві💖", "Ви прекрасні!)", - оцінили фанати.

Лилианна була в яскравому, але елегантному образі. На ній було коротке помаранчеве плаття. Образ вона доповнила грайливими хвилями, сріблястою поясний сумкою і годинами.

Раніше повідомлялося, що відомий український танцор, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Так і в цей раз танцюрист поділився забавним фото, на якому позує не один.

Нагадаємо, рогата MARUV в латексі виконала заповітну мрію.

Як повідомляв Знай. ua, Влад Яма в День батька вперше показав тата.

Також Знай. ua писав, що Влад Яма показав відданого фаната.