Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже забавним спільним фото з найкращим другом - песиком на прізвисько Рафік. Так, артистка в коротенькій сукні лягла на шкіряний диван, засвітивши довжелезні ноги, а ще згадала про новий пішохідний міст в Києві.

"В Києві з’явився Новий пішохідний міст.Платний😁", - пожартувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "розвідний Міст?🤣", "За такий міст ,можна і заплатити за подвійним тарифом 😊😍🐶", "Рафік мліє!", "Ля які ніжки😍😍😍", "І з охороною як ми бачимо🤣", "Клас, гарна собачка)))", "Ніжки 😍.Леся 🔥", "На його місці мав бути я👏👍🤣", "Ці шикарні ноги, вони закінчуються??? ❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍😍", "Цей міст набагато крутіше, ніж новий міст Кличко 😜".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.