Українська співачка Яна Соломко стала популярною після участі в проекті "Холостяк". Після його закінчення вона почала активно будувати кар'єру і певний період стала солісткою дівочої групи Real O. Однак після одруження і народження дочки Кіри, вона перестала виступати. Але нещодавно вона шокував всіх новинами про своє розлучення.

Яна Соломко
Яна Соломко

Зараз дівчина вирішила розповісти шанувальникам про "містичну пригоді":
"Я довго думала , можливо не варто це розповідати, але...
Дорогі мої , обіцяла вам розповісти про своє не найприємніше пригоді. Хочу, щоб ви знали, адже це може торкнутися кожного . Отже, ось мій містичний трилер-детектив:
Була п'ятниця. Приємним рано вранці я виїхала з дитиною на машині в іншу країну. До кордону ми проїхали 500 км. І коли вже пройшли майже весь огляд, прикордонники , які мене впізнали, покликали в кабінет і запитали: "Яна , ви що, брали кредит?" я відповіла, що, звичайно ж, немає. І тут мені повідомили, що я невиїзна. Уявляєте мій стан? Я була впевнена, що це якась помилка. Але мене перевірили ще раз по всім документам - результат той же! А причина цього - увага! Неоплачені аліменти мою неіснуючого сину! Сенсація! У SOYANA є шестирічний син, про якого вона не підозрювала!"


Дівчина повідомила, що на той момент вже була у всіх базах. Тому, природно, не змогла вирішити проблему на місці і їй довелося повертатися назад.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Якийсь мій чоловік прийшов ще восени у виконавчу службу з рішенням суду. Я поїхала в суд , який, нібито, прийняв рішення про мій невиїзд. Там нам сказали, що рішення липове, що печатки та підписи не їх. Все це справа була фейком і аферою! хтось просто хотів зробити мені «приємно» перед моїм концертом. А ще постраждав моя дитина! Страждаючи в дорозі!" - скаржиться ексучасниця Холостяка.

Яна зізналася, що тільки зусиллями друзів їй вдалося видертися з цієї історії. Але, зараз вона щосили зайнята пошуком тих, хто влаштував цей "цирк" і обрадувала, що майже всі імена їй вже відомі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Яна Соломко розповіла про душевну рану і важкий життєвий період: щастя знайти своїх.

Також портал "Знай.uа" писав, що донька учасниці шоу "Холостяк" влаштувала розбірки в Єгипті: така маленька, а нічого не боїться.