Ангел Victoria's Secret 23-річна модель, зірка реаліті-шоу і молодша сестра знаменитої Кім Кардашьян Кендалл Дженнер обожнює привертати до себе загальну увагу, що успішно робить на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Дівчина відома своїми епатажними витівками, а ще вона є однією з найдорожчих моделей світу.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, в цей раз у своєму Instagram Кендалл виклала спокусливе фото, яке завоювало серця мільйонів користувачів своєю красою, магнетизмом і сексуальністю. Дівчина зняла себе на телефон у пікантному, а точніше голому образі, і все це, сидячи у ванній. На знімках Кендалл з'явилася абсолютно голою, а також натякнула, що вона інопланетянка, вказуючи на свою руку в підписі до фото.

Фанати моделі не залишилися байдужі до такого образу моделі і почали активно обговорювати його. Багатьом фотографії дівчини сподобалися, і вони засипають зірку компліментами в коментарях, але деякі фоловери Кендалл Дженнер не в захваті від того, що дівчина така розкута.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.