Народну артистку і дружину Барі Алібасова Лідію Федосєєву-Шукшину екстрено госпіталізували. Імовірно, після нападу бронхіальної астми.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інформацію про госпіталізацію підтвердила донька актриси Ольга Шукшина.

"Дійсно, сьогодні вночі моїй мамі стало погано. Було прийнято рішення викликати їй швидку. Зараз вона знаходиться в клініці, поки адреси назвати не можу. Я в далекому Підмосков'ї, перебуваю від неї поки далеко. Мчу до неї на всіх парах", — поділилася Шукшина.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Актриса викликала швидку, коли відчула задуху. Приїхавши лікарі провели так звану небулайзерну терапію (ингалирование) та прийняли рішення про госпіталізацію Шукшиної.

Раніше повідомлялося, що сестра відомого російського продюсера Барі Алібасова, який нещодавно вийшов з коми, назвала тих, хто причетний до отруєння зоряного брата.

В ефірі російського ток-шоу "Нехай говорять" сестра продюсера Зоя заявила, що її брат не отруївся сам, а був отруєний. І до цього, на її думку причетні родичі його шостий дружини Лідії Федосєєвої-Шукшиної, або ж вона сама.

Як стало відомо, на початку червня Алібасова терміново госпіталізували після того, як продсер помилку ковтнув рідина для прочищення труб, переплутавши її з сокомчи йогуртом. Його помістили в НДІ імені Скліфосовського, тривалий час Барі був у комі.

Нагадаємо, сестра Алібасова назвала імена отруйників.

Як повідомляв Знай. ua, дружина Барі Алібасова має намір помститися за чоловіка.

Також Знай. ua писав, що п'яний киянин провалився крізь землю.