Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке здивувало її шанувальників. Вся річ у тому, що Лобода знову втекла з Росії, і тепер вигулює коротенькі сукні в Парижі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографіях, які в цей раз опублікувала Лобода, вона позує в коротенькому блискучому платті чорного кольору з візерунком у вигляді драконів, які ніби обвивають груди і шию зірки. Світлана відображена в компанії французького модельєра Олів'є Рустена. За її словами, він особисто запросив її на Тиждень моди в Парижі. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію і почали активно її обговорювати.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.