Нещодавно Леся Нікітюк вирішила прояснити ситуацію щодо завершення своєї кар’єри у програмі "Орел і решка". Про це епатажна телеведуча розповіла в новому випуску проекту Слава+ на YouTube-каналі ЛюксФМ. Ведуча зізналася, що робота в проекті "Орел і решка" була дуже не простою.

"Я віддала цьому проекту цілих 5 років свого життя. Я ні в якому разі не шкодую, тому що для мене це був великий досвід. Я побачила дуже багато, хоч і дуже швидко. Я вважаю, мені дуже пощастило. Але це було важко. Все ж мені хочеться змінюватися і розвиватися, відкривати в собі всі нові і нові грані. Тому я так часто міняю проекти", - розповіла Нікітюк.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Вона також зізналася, що одного разу її звільнили з телеканалу 1+1 за статтею.

"Коли я працювала в 1+1 адміністратором, мене звільнили по статті. Була така ситуація: я працювала в 12-му павільйоні, де зараз знімають Танці з зірками. Під моїм керівництвом було клінінг-сервіс. І тут розпочалися кастинги на провідну на телеканалі ТЕТ, я його пройшла. Мене одразу ж запросили на кастинг Орла і решки - я прийшла і туди. Потім чекала відповіді від цих проектів. Тоді був великий проект Досвідос на ТЕТ. Але це ж один холдинг 1+1. З Досвидоса мені зателефонували і кажуть: "Все, ви пройшли, тепер підписуємо договір, сідайте, снимайтесь…", - згадує ведуча.

Епатажна телеведуча розповіла, що тоді вона не отримала відповіді від "Орла і решки", і вирішила підписати контракт.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Дивлюся, а там штраф в 30 тисяч гривень, і я думаю: "Ну, якщо що, то продамо дачу і заплатимо штраф". Ми вже готуємося до зйомок, а тут мені дзвонить Володя Зеленський і каже, що Орла й решку буду вести я. Погодилася. І в підсумку керівництво 1+1 зажадало мою трудову книжку, куди поставили штамп, що я звільнена за статтею", - розповіла ведуча.

Нагадаємо, Нікітюк розповіла про ставлення до Притули: "Аж подружки з-під кофти потягнулися".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.