Популярна українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно вийшла заміж за свого продюсера Потапа, порадувала шанувальників новим спільним знімком.

Відповідне фото зірка опублікувала в Instagram і написала під ним: "Я їду до тебе, моє сонечко", на що їй відповів Потап: "Я чекаю тебе, моє жабенятко".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Користувачі були в захваті від романтики і ніжних слів, а через кілька годин Потап ще більше їх обрадував спільною фотографією вже з дому в Києві.

На фото Настя тримає домашнього улюбленця пари, але шанувальники зіркової сім'ї стверджують, що їм вже пора просуватися в цьому питанні і заводити дитину.

"Настя, пора вже діток на руках тримати, "Дитинку вам пора няньчити", - пишуть в мережі. Однак інші стверджують, що пара ще не насолодилася вдосталь сімейним життям і сама вирішить, коли вони повинні зайнятися поповненням.

Нагадаємо, Каменських засвітилася на публіці з відомим шоуменом.

Раніше Знай.uа повідомляв, Кароль кардинально змінила образ, спробуйте не потонути в її очах.

Також Знай.uа писав, Брежнєва зняла білизну і нарвалася на жорстку критику.