Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, яке також є афішею її нового концертного туру.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На цій афіші артистка з'явилася у вузькій чорній сукні, яка підкреслила струнку фігуру і приховала декольте, а ось ніг взагалі не видно. Волосся зірки акуратно зачесане назад, а на її обличчі легкий макіяж. Збоку від неї можна побачити список міст і дат, коли і де будуть концерти. Більшість з них заплановані у Росії в серпні, а також в Ізраїлі у вересні. А ось України в цій афіші немає, хоча багато прихильників продовжують кликати Лорак додому.

У підписі до відео Ані Лорак написала: "Побачимося на наших концертах! З нетерпінням чекаю зустрічі з вами!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.