Олена Кравець – відома українська комічна актриса студії "Квартал-95". Вона єдина жінка у чоловічому колективі, але з недавніх пір ще і лідер телешоу "Жіночий квартал". Крім того, Олена Кравець є багатодітною матір'ю, і вона успішна як у кар'єрі, так і в материнстві. Телезірка частенько ділиться з шанувальниками у соцмережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого й особистого життя.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, в цей раз Олена Кравець вирішила поділитися з шанувальниками милим фото старшої доньки, яка плескається в басейні з дельфінами. І випереджаючи критику дельфінаріїв, Олена розповіла про місце, яке вони з Машею відвідали.

"Навіть не знаю, хто тут більше щасливий? Спасибі @nemo_hotel_odessa за чудові три дні у вас в гостях від нас з @ma_kravets! А тепер про важливе. Ці факти відомі нечисленній аудиторії, але про це потрібно знати, щоб мати повну картину того, що відбувається і об'єктивний погляд. Якщо ви думаєте, що дельфінарій – це те ж, що і цирк з тваринами з усіма наслідками, пару слів на захист саме Немо.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Перше. Тут усі тварини були викуплені на консервних заводах в Японії. Це означає, що, якщо б їх не купили, вони б пішли на консерви. Друга. За 15 років тут народилося 25 дельфінят! Це про любов, як ви розумієте. І третє. Понад 1500 дельфінів щороку гинуть в Чорному морі в сітках браконьєрів. І в першу чергу потрібно розв'язувати цю проблему. І ще один факт. Тривалість життя дельфінів у дельфінаріях набагато вища, ніж у живій природі. Майже у два рази. Без коментарів", - написала Кравець. І викликала ще більше обговорень.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кравець з "Квартал 95" знялася в гарячій фотосесії.