Українська співачка, а з недавніх пір і зірка студії "Квартал 95", Віра Кекелія активно веде свій профіль у соціальній мережі Instagram і часто ділиться з шанувальниками особистими фото. Нещодавно Віра поділилася з фанами тим, як вона проводить Міжнародний день селфі.

Віра Кекелія
Віра Кекелія

"Вітаю всіх любителів фронтальних фотографій з Міжнародним днем селфи. Думаю, в недалекому майбутньому в цей день буде вихідний" - написала Кекелія.

Читай Знай. uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку зображено її обличчя крупним планом. На голові у артистки красується капелюшок з квітами. Дівчина, напевно, вирішила відкусити трохи слави Катерини Осадчої.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Однією з перших кадр прокоментувала колега Віри по сцені і її подруга в житті - Марта Адамчук.

"Ох, як гарно" - написала дівчина.

Не менш цікавим є коментар виконавця Сергія Бабкіна, у якого буквально днями народилася третя дитина - син Єлисей.

"Ух, яка" - захоплюється Сергій.

Українці теж щосили захоплюються красою Кекелії:

Читай Знай. uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Красуня", "Сонячна", "Ви прекрасна", "Капелюшок", "Яка красуня", "Яке гарне фото", " Як ніжно, по справжньому, тонко, дуже гарний стан у вас на фото, привабливий", "Фото дивовижне", "Бомбезне фото", "Божественно".

Нагадаємо, що популярна українська юмористка зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець відверто розповіла про свої таємні бажання.

Як повідомляв "Знай.uа", Олена Кравець із Квартал-95 розповіла, як розлучилася з донькою: це було вимушене рішення.

Також портал "Знай.uа" писав, що актриса Скарлетт Йоханссон справила справжній фурор своїм вбранням на зустрічі фанатів "Месників" в Лондоні.