Останнім часом безліч чуток ходить щодо тотального розколу у сім’ї Пугачової і Галкіна. Більш того, в близькому оточенні подружжя кажуть, що гуморист вже не раз ляскав дверима і виїжджав з дому. Причому це були не гастролі. Не так давно чутки про розлучення Галкіна і Примадонни стали поширюватися з новою силою.

Галкіна запідозрили у новій зраді. Але на цей раз вона була не з Юлією Барановської, з якою гумористу вже давно приписують стосунки. Приводом для чергового розбору польотів стала "інтрижка" Галкіна з ведучою Яною Кошкіною. Подейкують, що чоловік Пугачової дівчині написав дуже відверте повідомлення в соцмережі.

Деякі джерела продовжують запевняти, що Галкін серйозно зустрічається з Юлією Барановською. І навіть вона, нібито, від нього вагітна. Пару часто бачать удвох, вони вже виходять у світ на різні заходи. В оточенні Примадонни кажуть, що зараз подружжя живе разом лише заради своїх двійнят. Тим не менш, в шоу-бізнесовому середовищі запевняють, що скоро буде озвучена не тільки інформація про розлучення, але і навіть буде названа дата.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Цікаво, що зіркова пара Пугачова-Галкін ці чутки поки не коментують. Однак в оточенні гумориста відзначають, що саме зрада Галкіна стала останньою краплею для Пугачової.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми: так не можна, страшно за Лізу.