Українська співачка, яка працює на російській сцені Ані Лорак викликала обурення у прихильників занадто пафосними" кадрами з майбутнього кліпу.

Скандальна артистка анонсувала вихід нового кліпу під назвою "Я в Любви". Про це зірка розповіла на своїй сторінці в Instagram, та показала шматок своєї нової роботи.

У ролику Лорак у світлому вечірній сукні в підлогу позує на тлі пейзажу американського міста. Зірка приймає різні пози, грає з сукнею і всіляко позує на камеру.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також у ролику співачка змінює образ - з'являється в чорному обтягуючій сукні з довгим рукавом на одне плече. Крім зірки в ролику з'являються кадри з вуличними танцюристами і простими перехожими.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Вдень раніше ролик з кадрами з цього ж кліпу викликали хвилю критики на адресу зірки. На відео Лорак прогулюється по вулицях Нью-Йорка в топі, рваних міні-шортах з ланцюгами і в картатих босоніжках на високих підборах. У такому вигляді зірка гуляє з собаками на повідках і виконує сексуальні танці.

Ані Лорак

Підписники зірки розкритикували її вбрання, поведінку, взуття і "погану пластику". Але деяким сподобався початок і вони не дочекають фінальної частини нового кліпу.

Нагадаємо, Лорак анонсувала гастрольний графік, але українських міст у ньому не виявилось.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.