Український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притула постійно радує шанувальників новинами свого зіркового життя в соціальних мережах. Його пости ніколи не бувають нудними, бо завжди приправлені гумором. В цей раз Притула вирішив показати фото, на якому сидить із ногою в гіпсі. Весь гіпс щедро прикрашений і розмальований дитячими малюнками. У підписі до фото шоумен вибачився за "зірвані" зустрічі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Що б не трапилось у житті, головне – щоб діти були щасливі та усміхнені!!! Перевірено на собі. Перепрошую у всіх, з ким "злітають" зустрічі. Будьте уважні і обережні :))))!", - написав шоумен на своїй сторінці у Фейсбук.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Користувачі накинулись із безліччю коментарів, хтось просить у Бога швидкого одужання для кумира, а хтось стревджує, що не той шлях обрав.

"Нічо так пороблено :) Всьо як просив. :)"День Народження :))). І, ледь не вперше, виконання бажання залежить не від мене :))))! Стою на ногах міцно. :) Дивлюсь в горизонт впевнено. Дякую тим хто поряд за підтримку, а тим хто навпроти, що тримаєте у тонусі", "Ойооооо! Одужуйте. Зазвичай таке по симптоматиці - це занадто швидко пішли в розвиток і типу потрібен час зупинитися. Все буде ок! Тримайтеся! Удачі на виборах!", "Сергію, ти шо стрибав по дахам, зараз у моді? 😂 Так, давай не викабелюйся, на раз, два, три і до строю.(жартую) Ти ще молодий пацан, все швидко станет на свої місця, тільки виконуй вказівки лікаря. НЕ СПІШИ! Ти ж знаєш, що спішать тільки у трьох випадках 😜 ШВИДКОГО ТОБІ ОДУЖАННЯ! 💪💙💛 "- пишуть користувачі.

Сергій Притула

Нагадаємо, пародія на Добкіна обернулася відром бруду для Притули.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що промова Притули про Томос зачепить навіть атеїстів.

Також портал "Знай.uа" писав, що священник відповів Притулі на промову про Томос.