На днях Оля Полякова показала, як вони з молодшою дочкою Алісою проводжали старшу Машу в поїздку - 14-річна дівчина вирушила на навчання у модельну школу. Заняття проходять в сонячній Греції під керівництвом відомої моделі і ведучої "Топ-модель по-українськи" Алли Костромічевої.

На сторінці в Instagram Маша Полякова показала, що насправді робить у далекій країні.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про заняття моделінгом Маша поки нічого не розповіла, зате у неї явно виходить поєднувати навчання з відпочинком на морі. Вона опублікувала знімок, на якому позує в прозразной бірюзовій воді в модному рожевому купальнику. Своє красиве довге волосся дівчинка залишила розпущеним. На фото потрапила також веселка, що додало йому трохи казкової атмосфери.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Це щось, завдяки вам я відкрила свій пляжний сезон ❤️ а ви вже встигли побувати на морі цього літа ??", - написала донька "Королеви ночі" Маша.

Дочка Полякової, яка раніше розповідала, як їй вдалося схуднути, продовжує стежити за своєю фігурою і захоплює стрункими формами.

В коментарях підписники похвалили зовнішність дівчинки та відзначили, що фото вийшло просто казкове.

Нагадаємо, Маша Полякова раптово потрапила до лікарні. Дівчинка терміново звернулась до шанувальників прямо з карети швидкої.

Раніше Знай.uа повідомляв, Кароль кардинально змінила образ, спробуйте не потонути в її очах.

Також Знай.uа писав, Брежнєва зняла білизну і нарвалася на жорстку критику.