Епатажна співачка Оля Полякова, яку називають суперблондинка і навіть української Леді Гагою, часто балує шанувальників новими постами у соцмережі Instagram. І цього разу зірка не розчарувала фанатів і показала цікаве фото з аеропорту, на якому позує з двома доньками та відомою української моделлю Аллою Костромічовою.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як виявилося, Оля Полякова вирішила відправити свою вирослу і схудлу 14-річну доньку у модельний табір. Полякова опублікувала на своїй сторінці фото з аеропорту, де вона з молодшою донькою проводжають Машу в дорогу. З аеропорту Маша Полякова відправляється в літній табір, де з неї зроблять справжню модель. Стежити за розвитком здібностей дівчаток буде сама Алла Костромічова – ведуча шоу супермодель по-українськи, яка в передачі була досить суворою з вихованками.

"Маша летить у свій перший модельний табір @models.camp під керівництвом прекрасної @alla. Доцю, будь розумницею, не згори - намащуйся кремом, розчісуй волосся і будь хорошою дівчинкою! Люблю!", - написала під публікацією Полякова, яка не так вже й хоче відпускати неповнолітню дочку одну на тиждень.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.