Олександра Кучеренко – 21-річна телеведуча, модель "Міс Україна 2016", яка нещодавно вийшла заміж за мандрівника Дмитра Комарова. І це стало справжнім шоком для шанувальників, адже зірки довгих два роки приховували свої стосунки. Але нещодавно Комаров таки відкрив подробиці особистого життя, роману з Сашею, їхнього весілля та вінчання. Шанувальники вражені тим, скільки часу Дмитро приховував подробиці свого роману, і цікавляться, як проходить сімейне життя новоспеченого подружжя.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, нещодавно Олександра теж вирішила трохи розповісти про стосунки з мандрівником. На своїй сторінці в Instagram дівчина опублікувала ніжне фото, на якому зображена в красивому образі біля моря в Одесі. На знімку молода дружина Дмитра позує в білій міді-сукні з квітковим принтом з колекції українського бренду The Coat. Завершують образ Кучеренко білі балетки, маленька рожева сумка і сонцезахисні окуляри. У підписі модель зізналася про те, що більшість своїх історій Комаров в першу чергу розповідає їй.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Я часто першою дізнаюся всі новини екстремальних подорожей @komarovmir, знаю на пам'ять більшість неймовірних історій і можу майже дослівно їх переказати. Але готова слухати Діму знову і знову. Сьогодні творчий майстер-клас прямо на березі моря! А це вдвічі приємне задоволення. Спасибі, Одеса. @thecoat_official", - написала Сашко.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.