Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове відео із підписом "Я в любові".

У понеділок, 24 червня, популярна артистка Ані Лорак анонсувала вихід свого нового кліпу - "Я в любові". Скандальна артистка анонсувала вихід нового кліпу під назвою "Я в Любви". Про це зірка розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Відео вийшло дуже ніжним і милим. На кадрах співачка з півоніями в руках позує в авто.

"25/06 Я в любові", - підписала відео Лорак.

Шанувальники оцінили нову посаду артистки і пишуть в коментарях компліменти.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Як видно на ролику, Лорак співає із пишним букетом півоній і вся в атмосфері любові і ніжності виконує нову композицію.

Свій образ Лорак доповнила світлою сукнею і босоніжками на шпильці, її волосся красиво випрямлене, а на обличчі легкий макіяж.

"Божеееее😍❤️ сколько счастья в этом видео. Такая нежная песня, даже просто отрывок очень вдохновляет. Вы не представляете, как я радуюсь, когда ваши глаза так светятся, когда вы улыбаетесь!!! ❤️❤️❤️❤️Это очень трогательно", "ЛЮБЛЮ, это просто БОМБА, будет хит этого лета, КАРОЛИНА ❤️🙌", " Сколько лет уже прошло с Утренней Звёзды, а ты всё ещё такая же красивая))", " Мы очень ждём😍🔥 Нежная вы такая❤️ Счастье– видеть вас сияющей❤️", " Инфаркт 💣💣 ", - пишуть шанувальники хвалебні коментарі.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.