Примадонна російської естради Алла Пугачова вразила шанувальників яскравим і свіжим знімком, який розділив дописників на два табори.

Фото зірка показала у своєму Instagram.

Одні вважають, що 70-річна Пугачова переборщила з образом, а інші хвалять її і кажуть, що вона сьогодні виглядає навіть краще, ніж у молодості.

В кадрі зірка з'явилася в прозорій блузі з екстравагантною зачіскою. Образ Примадонни спровокував бурхливу реакцію її фоловерів, вони пишуть, що зрада Галкіна зробила артистку тільки краше.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Ви сексуальні і чарівні, розлучення вам тільки допомогло", "Навіщо вам Галкін, кидайте цього старого", - пишуть користувачі.

"Лялечка! З кожним роком тільки краше! Як шкода, що ви раніше так не одягалися. Алла – sexy girl", – коментують в Мережі нове фото Пугачової.

Знайшлися правда і ті дописники, хто порахував що у Примадонни занадто багато пластики. І в 70 років зірці пора вже заспокоїться, і не робити з себе "дівчинку".

Нагадаємо, Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми: так не можна, страшно за Лізу.