Відома американська співачка, яка нещодавно проходила реабілітацію в психлікарні, нарешті почала повертатис до нормального життя та відправилась на відпочинок. Однак є ймовірність, що вона більше не зможе вийти на сцену.

Про це пише "Преса України".

Стало відомо, що відома американська співачка Брітні Спірс, начебто, більше не зможе виступати на сцені на тлі боротьби за психічне здоров'я. Про це заявив менеджер зірки Ларрі Рудольф.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Я не думаю, що вона з'явиться на сцені найближчим часом .... або навіть в майбутньому взагалі", - зазначив він.

За його словами, фанам зірки також не варто продовжувати акцію «Free Britney». Як відомо, знаменитості вирішили підтримати Брітні Спірс і почали поширювати відповідний хештег в соцмережах з метою спонукання до того, щоб співачку швидше виписали з психіатричної лікарні, де її нібито утримували силою. За попередніми даними, в психлікарню зірку помістив її батько.

Представник американської зірки також додав, що особисті проблеми, з якими зараз стикається Брітні, є дуже складними, тому він закликав поважати приватність зірки.

"Я був з нею дві третини свого життя. Я дивлюся на неї майже як на свою дочку. Для мене це дуже емоційно ... і дуже грубо. Особисто я хочу, щоб вона просто знайшла мирне, щасливе місце - що б це не значило для неї. Це вже не про кар'єру - це життя", - підсумував він.

Нагадаємо, російську ведучу та співачку запідозрили у серйозній залежності від наркотиків.

Також Знай.ua писав про те, що українська співачка, яка гастролює Росією, зганьбилась на власному виступі.