У п'ятницю, 21 червня, після довгої боротьби зі страшною хворобою, пішла з життя Ейпріл Лав Джордан, переможниця Міжнародного фестивалю краси і моделей 2009, повідомляє Politeka. Як повідомили медики, 31-річна дівчина хворіла на рак печінки. Похорон Ейпріл Лав Джордан пройшов у вівторок, 25 червня.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ейпріл Лав Джордан

Відомо, що за освітою модель була стюардесою, отримавши диплом в області туризму в одному з американських університетів. За свою модельну кар'єру Ейпріл взяла участь у Miss World Philippines 2012, де вона стала третьою принцесою, Binibining Pilipinas 2009, Mutya ng Pilipinas, та Міжнародному фестивалі краси і моделей 2009, де вона стала Королевою.

Ейпріл Лав Джордан

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Міс Світу Філіппіни 2012 Куїні Рехман опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram пост, присвячений пам'яті Ейпріл Лав Джордан. "Я втратила дар мови, Ейпріл. Я просто не можу змиритися з тим, що ти пішла. Ми більше не зможемо провести ці чудові моменти разом. Я знаю, що ти зараз в хорошому місці, і ми справді будемо сумувати за тобою. Ти боролася за життя до останнього подиху. Ми дійсно вдячні, що зустріли тебе і, звичайно, стали близькими друзями під час конкурсу міс Світу Філіппіни і роки після цього. Ми любимо тебе", — написала Куїні Рехман.

Нагадаємо, пішла з життя легендарна телеведуча Нен Вінтон

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Росії побудують храм на честь Началової.

Також портал "Знай.ua" писав, що померла знаменита учасниця шоу "Голос".