Італійське весілля Аліни Гросу та її коханого Олександра Комкова обійшлося в кілька десятків тисяч євро, пише apostrophe.ua. Як вже відомо, торжество відбулося в старовинному розкішному особняку Villa Arvedi (Вілла Арведи) у передмісті Верони. Одна тільки оренда вілли обійшлася молодятам у близько 10 тисяч євро, і це при тому, що вартість залежить від кількості гостей.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Окремо оплачується безпосередньо весільна церемонія – її вартість становить близько 3-4 тисяч євро. А меню в середньому обходиться у 250 євро на людину. До того ж, варто врахувати, що наречена змінила за свято аж три сукні, які теж коштують чималих грошей.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Аліна Гросу раніше розповідала, чому вони з її обранцем вирішили провести весілля в Італії. "Венеція – це ж красиво і романтично! І я, і Саня любимо це місто. Тому одноголосно ухвалили рішення пов'язати себе узами шлюбу саме там. Але саме весілля пройде на півночі Італії – у Вероні. Відчуємо себе сучасними Ромео і Джульєттою", - ділилася планами Аліна.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.