Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке порадувало її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода вирішила показати, що вирушила на відпочинок.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку, який з'явився в записі Лободи, вона постала на огляд публіки в дивному образі на прогулянці на набережній. На ній чорні брюки і ліфчик, поверх якого вона накинула білий піджак і, здається, забула його застебнути. На шиї у співачки масивні прикраси, на очах оригінальні темні окуляри, а волосся розпущене і розпатлане. Під рукою Світлана тримає невелику сумочку. У підписі до фото Лобода написала: "Як же я люблю відпочивати, виявляється. А ти?". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.