Популярний музикант і співак Сергій Бабкін вже в четвертий раз став щасливим батьком. Улюблена дружина подарувала йому сина Єлисея. Співак був присутній на пологах і всіляко допомагав улюбленої пережити той непростий для жінки момент. Тепер турботливий тато буквально не спускає малюка з рук і проводить з нею весь вільний час, а також ділитися зворушливими кадрами сімейної ідилії на сторінці в Instagram.

Не так давно Бабкін показав, що його син привчається до музики вже зараз.

"Мій ідеальний вечір. Моя МУЗАСФЕРА" - підписав Сергій фото, на якому в колясці у дворі мирно спить Єлисей, а сам він у плавках бринчить на гітарі, народжуючи черговий хіт.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зворушливий знімок артиста не міг не зачепити за живе його шанувальників:

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Батько року", "Добрий вечір і хороша чоловіча компанія. Можливо, через роки ми почуємо нову зірку Бабкіна-молодшого", "Круто мати такого сусіда", "Сергій, діставай гітару, І сину своєму, колискову зіграй!", "Так-так.. навіть коляска і та - МУЗАСФЕРная, а як інакше, все продумано!", "Приголомшлива атмосфера) чадо просочиться вашим позитивом", " Правильно дітей треба привчати до музики з дитинства. Мені ось брат грав на скрипці з народження", "Класно малюкові, Музика від папы".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.