Адміністратори спільноти колективу "Вар'яти-шоу" здивували шанувальників інтригуючим фото Лесі Нікітюк і Сергія Притули.

Відповідний знімок опублікували в Instagram.

На фотографії - Леся Нікітюк позує поруч зі своїм колегою Сергієм Притулою у нього вдома в одній лише спідній білизні чорного кольору: короткому топі і ультракоротких шортах.

З'ясувалося, що популярна телеведуча прийшла підтримати Притулу після серйозної травми. Днями він зламав ногу. Але ось екстравагантний і навіть відвертий образ дівчини став приводом для обговорення в Мережі.

"Таке літо. Спекотне. Бережіть себе". написали адміністратори спільноти

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шанувальник Притули задалися питанням, чому Нікітюк навідується до нього в гості без одягу і куди в цей час дивиться його дружина. А хтось і зовсім приписав парі роман.

"Я так і думала, що ви з Лесею зійдетеся. Дуже ваші погляди один на одного багато «говорять»". написала одна з дописниць

Сергій Притула
Сергій Притула

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.