Відома українська співачка Настя Каменських продовжує радувати шанувальників новими фото, інтригами і чутками. Зараз фанати задаються питанням: чи не знаходиться в даний момент зірка в положенні?

Був випадок, коли Настя зізналася, що мріє про власну дитину і відчуває, що вона готова до появи на світ малюка. Так, після яскравого весілля з продюсером і репером Потапом під час відпочинку молодят в Туреччині, фани запідозрили, що Настя знаходиться в цікавому положенні.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дівчина постійно виправдовувалась, що вона не обмежувала себе в харчуванні під час медового місяця та "набрала зайвого". Але, свіже фото артистки знову дало благодатний грунт для чергових підозр:

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"І чому я весь час думаю, що Настя вагітна?", "Походу вже вагітна!", "Настя, ти вагітна?", "Вам не здається, що у Насті живіт?", "Настя вагітна - це точно", "Ідеально жіночна і краса збиває з ніг!"

"Яка ти красива! З глухду з'їхати!", "Ідеальна жінка! Моніка Белуччі України!" "Соковита бомбіта", "Ідеальна фігура! Такою повинна бути жінка! А не вобли сухі. Хто сказав, що худоба це красиво! Чоловікам подобається жіночність, а не плоскі,схожі статурою на хлопчиків.", "Трохи животик є", "Потап постарався?", "Так, дійсно, здається, що вона вагітна", "Варто було вийти заміж, як всі пророкують беременость. Цілком нормальний,природний і красивий животик!"

підсумку учасники дискусії прийшли до висновку, що як б там ні було, образ співачки вийшов просто чудовим. А вишукані прикраси і розпущене кучерики додали стилю нотку романтичності і в теж час легкості.

Нагадаємо, новий імідж Каменських приголомшив шанувальників.

Як повідомляв Знай.uа Оля Полякова стала членом журі популярного телешоу, "Ліга сміху" ні до чого.

Знай.uа писав, груди неповнолітньої Біллі Айліш справили фурор в мережі.