Днями українська співачка Аліна Гросу відгуляла своє гучне весілля.

Знімки з грандіозної вечірки практично одразу ж з'явились в мережі. Молода артистка опублікувала в Instagram фотографії зі свого весілля.

Виконавиця повідомила, що на урочистостях змінила цілих чотири сукні.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Весілля справляли, 23 червня в Італії, у маєтку Villa Arvedi, що поблизу відомого міста Верона.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

весілля Аліни Гросу

Співачка мало розповідає про свого обранця. Відомо, що його звуть Олександр Комков, він займається бізнесом. Пара розписалася 1 червня в Москві. На весільній вечірці були присутні співак Павло Зібров із дружиною Мариною, співак Віталій Козловський, шоумен Діма Коляденко та співачка Ірина Білик, яка є хрещеною Гросу.

Нагадаємо, нещодавно Ірина Білик натякнула на весіллясвого сина Гліба, якого вона також перед цим зворушливо привітала з двадцятиріччям.

Нещодавно український шоу-бізнес сколихнула звістка про те, що Діма Коляденко освідчився своїй екс-дружині Ірині Білик.Тоді співачка просто втратила дар мови, та в інтерв’ю "Ранку з Україною" прокоментувала такий вчинок свого колишнього чоловіка.

"Я сама шокована. До нашої пари завжди були прикуті пильні погляди прихильників. Та я не знала, що Діма готує саме такий сюрприз. Звичайно, сказала, що подумаю", – зазначила Ірина Білик в інтерв’ю каналу "Україна".

Нагадаємо, похресниця Ірини Білик Аліна Гросу показала своє розкішне весілля.

Як повідомляв портал Знай.ua, спливли скандальні подробиці нового кохання Віктра Павліка та молодої його помічниці.

Також Знай.ua писав про те, що Ані Лорак розповіла про нове кохання, яке назвала своєю релігією.