Популярний український телеведучий, а віднедавна і кандидат у народні депутати від партії Святослава Вакарчука "Голос" Сергій Притула привітав українців із Днем Конституції. Традиційно свято відзначають 28 червня.

Відповідне фото шоумен опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"З Днем Конституції, друзі! Шануйте Основний Закон!!!" - підписав світлину Притула.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зазначимо, що фото було зняте у лікарняній палаті, тому що нещодавно Сергій Притула заявив про серйозну травму ноги. Виявилося, що він отримав складний перелом. Травма телеведучого виявилася значно найскладнішою, ніж припускали медики. Йому зробили операцію й тепер шоумена чекає тривала реабілітація.

Однак Сергій Притула підходить до негараздів з гумором. Шоумен заявив, що "головне, аби діти були щасливі та усміхнені", й опублікував позитивне фото.

"Що б не трапилось у житті, головне – щоб діти були щасливі та усміхнені!!! Перевірено на собі. Перепрошую у всіх, з ким "злітають" зустрічі. Будьте уважні і обережні :))))!" - підписав світлину ведучий.

Що б не трапилось у житті, головне – щоб діти були щасливі та усміхнені!!! Перевірено на собі. Перепрошую у всіх, з ким «злітають» зустрічі. Будьте уважні і обережні :))))!

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Maandag 24 juni 2019

Варто додати, що Президент України Володимир Зеленський також привітав українців із Днем Конституції.

З Днем Конституції, Україно! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Долучайтесь до флешмобу #мояулюбленастаття

Geplaatst door Володимир Зеленський op Donderdag 27 juni 2019

Нагадаємо, що Притула пояснив, навіщо балотується в Раду від "Голосу" Вакарчука.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Притула довів українців до сліз новим фото: "Роки біжать, молодшим не роблюся".

Також "Знай.ua" писав про те, що промова Притули про Томос зачепить навіть атеїстів.