Модель Олена Омович, яку називають українською Кардашьян опублікувала чергове гаряче фото в купальнику. Відповідний пост з'явився в Instagram.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В цей раз Instagram-модель опублікувала фото, на якому з'явилася в спокусливому образі. Можна сказати, що цим постом Олена Омович підтвердила свій статус "української Кардашьян", адже американський ідол Кім Кардашьян теж любить роздягатися на камеру і демонструвати соковиті форми.

У підписі до світлини модель зізналася, які пластичні операції собі зробила.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Дівчатка, чи цікаві Вам ще пости про пластику у @dr.ivanchuk? Я робила збільшення грудей, ринопластику і фейсліфтінг брів. Про що хочете посаду?", - поцікавилася вона у фанатів.

Публікація не залишилася без уваги фоловерів і вони почали обговорювати в коментарях не тільки ідеальну фігуру дівчини, але і запитання, відповіді на які хотіли б отримати від моделі. Багато засипали дівчину компліментами, однак не всі залишилися в захваті від великої кількості операцій на тілі Олени.

Також дівчина показала нові фото, на яких позує в нижній білизні, демонструючи дуже худу фігуру і силіконові груди. Олена постала перед камерою в цікавих декораціях і в спокусливих позах. Волосся дівчата розпущені, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографії Олена запропонувала шанувальникам вибрати, яке фото їм подобається більше.

Нагадаємо, українська Кардашьян вивалила "полуничку" прямо в Instagram.

Як повідомляв Знай. ua, українська Кардашьян почала лякати зовнішнім виглядом.

Також Знай. ua писав, що українська Кардашьян зізналася, скільки раз лягала під ніж.