Популярна українська співачка Настя Каменських, поділилася своєю радістю. Причиною став подарунок її коханого чоловіка продюсера і репера Потапа, він же Олексій Потапенко. Відповідне фото з'явилося в Stories Instagram.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Молода дружина показала ніжний рожевий букет у вазі. І зазначила, що квіти їй подарував чоловік на знак того, що дуже скучив за день, що вони не бачилися.

"Як же приємно, коли тебе так люблять і чекають. Спасибі, мій хлопчик", - сказала Настя.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також співачка Stories соціальної мережі опублікувала фото з нової гарячій фотосесії у відвертому платті. На нових фото Настя позує також спиною, показавши, що вбрання підкреслює і апетитні сідниці.

Нагадаємо, що співачка стала одним з членів журі нового сезону популярного шоу X-Фактор.

До речі, судити гостей шоу разом з Каменських також будуть: Оля Полякова, Андрій Данилко та італійський оперний співак Алессандро Сафіна! А своє гаряче фото Настя Каменських опублікувала в мережі Instagram.

Так, перед камерами Каменських блиснула в екстремально відвертій сукні практично тілесного кольору – як раз під загар Насті. Звичайно ж, сукня вигідно підкреслює чарівні округлості виконавиці, а особливо – зону декольте.

Нагадаємо, Каменських показала вагітний живіт", шанувальники в захваті.

Як повідомляв Знай. ua, Каменських "випадково" оголила шикарну груди, можна дивитися вічно.

Також Знай. ua писав, що груди Каменських прикрасила Х-фактор.