Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками своєю думкою щодо інтерв'ю російської співачки Олени Темнікової у програмі "А поговорити?". Світлана опублікувала "сумне" фото, а в підписі до нього висловилась щодо цього інтерв'ю, в якому, серед іншого, йшлося про Україну.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку, який з'явився в записі Лободи, вона постала на огляд публіки в дивному образі. Світлана відображена, сидячи за столом біля закритих жалюзі вікон, вона приклала руку до обличчя, як би демонструючи своє ставлення до цього інтерв'ю. А у підписі до фото написала: "Сьогодні була щиро здивована одним з інтерв'ю моєї колеги. П. с. таємниці дому повинні залишатися в домі...".

Лобода не уточнила, про яку саме колегу йде мова, але шанувальники здогадалися, що вона мала на увазі Олену Темнікову, інтерв'ю якої з'явилася напередодні. Зазначимо, що російська зірка, крім іншого, обговорювала з ведучою заборони на в'їзд в Україну.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.