Онука Софії Ротару Соня не так давно відзначила 18-річчя в колі близьких людей. На святі були присутні бабуся, батьки, брат і коханий Марк Дюменил.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За свої роки Софія вже затребувана модель, яка дефілювала найбажанішими світовими подіумами.

Судячи з усього, у дівчини серйозні стосунки з коханим. Пара часто подорожує разом.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

При цьому сама Соня не виставляє спільних фото, хоча і не приховує того, що у неї є хлопець. А ось Марк часто публікує спільні фото з коханою.

Національність хлопця внучки Софії Ротару невідома, однак найбільш часто Марко публікує фото з геолокациями Великобританія, Франція, Італія.

Раніше повідомлялося, що Соня регулярно виставляє в соцмережах свої фото, на яких демонструє переваги своєї фігури. Так, вона явно не в захваті від своїх довгих ніг, які подобаються і публіці, у зв'язку з цим дівчина регулярно отримує схвальні відгуки від своїх передплатників в Instagram.

Так, нещодавно на своїй сторінці в соцмережі Софія опублікувала пікантне чорно-біле фото, на якому позує в стильному луці і незвичайній позі.

Нагадаємо, внучка Софії Ротару показала засмаглі ніжки в коротенькій сукні.

Як повідомляв Знай. ua, внучка Софії Ротару показала ідеальне тіло в дивній позі.

Також Знай. ua писав, що внучка Софії Ротару показала ідеальну фігуру в басейні.