У суботу, 29 червня в Харкові відбувся перший музично-гумористичний концерт зірок студії "Квартал 95" в рамках масштабного соціального фестивалю KvartalFest, який в цьому році вирушив у тур містами України. Протягом п'яти років KvartalFest проходив у селищі Подопрігори Сумської області. Щороку цей захід відвідували від 100 до 150 тисяч осіб і це стало доброю традицією для багатьох українців. В цьому році "Квартал 95" вирішив розширити межі й провести цілу серію заходів по всій країні.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На сторінці студії "Квартал 95" в Instagram з'явилося відео з виступу в Харкові. Зрозуміло, що цей концерт пройшов без участі лідера колективу Володимира Зеленського, який в цьому році став президентом України. Але, схоже, ця обставина жодним чином не завадила кварталівцям підірвати Харків. На відео можна побачити зірок "Кварталу 95", а також глядачів, які прийшли на фестиваль.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, студія "Квартал 95" оголосила про жорсткий контроль над Зеленським.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв що опісля "Слуги народу" Квартал 95 почав знімати серіал про "Папіка".

Також портал "Знай.uа" писав, що "Квартал 95" шукає заміну Зеленському.