Знаменитий телеведучий Юрій Горбунов часто ділить знімальний майданчик зі своєю дружиною Катею Осадчою, намагаючись показувати радості сімейного життя.

Ідеального сім'янина можна зустріти практично лише в компанії своєї дружини. Тому шанувальники звикли бачити їх разом, адже пара скрізь разом і практично нерозлучна.Через це фото шоумена на сторінці в Instagram з ефектною і гарячою брюнеткою Надією Мейхер – колишньою учасницею колективу «ВІА Гри» викликало у них живий інтерес.

З'ясувалося, що Горбунов і Мейхер знімаються разом у серіалі «Великі Вуйки» і навіть зіграли закохану пару! Схоже, шоумен і артистка чудово вжилися в образи, адже навіть на фото вони не переставали посміхатися і обніматися. Відповідні знімки зірки опублікували на своїх сторінках.

«Продовжуємо розкривати головних героїв нового серіалу «Великі Вуйки»! Надя Мейхер зіграє нову любов мого персонажа Івана!» – зазначив Горбунов під новим постом.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Надя ж була не менш красномовна і також поділилася спільним фото. Варто стметить, що співачка дебютувала в кіно не так давно, зігравши у фільмі Оксани Байрак «Ніщо не трапляється двічі».

«Така собі парочка… Нарешті можу оголосити про сюрприз, про який писала раніше.Через декілька місяців вийде черговий сезон комедійного серіалу «Великі Вуйки», в якому я зіграю кохану головного героя Івана», – також написала Надя.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншому.