Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала цікаве відео, а в підписі до нього розповіла деякі подробиці майбутнього весілля.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Оформлення весілля в італійському стилі, декорації, флористика, чи могла я, дівчина з селища Котовського, мріяти про це?! Могла і намріяла! Сьогодні я хочу познайомити вас, хлопці, з супертворчою людиною @shackirovajulia, яка створює неймовірні історії кохання, а саме декорації для довгоочікуваної події в житті дівчини – весілля.

Юля (@shackirovajulia) показала нам з @vladtopalovofficial презентацію нашого заходу... о, боги, складно собі уявити, що може бути краще цієї казки. Неможливо описати словами, я досі не вірю своїм очам! Краще через тиждень я вам все сама покажу!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

До речі, Юля готувала декорації мого бебішауера, якщо пам'ятаєте, коли невелика фотостудія перетворилася на тропічний ліс! Загалом, не на правах реклами, а просто по дружбі, якщо ви хочете влаштувати справжнє свято, хочете відправитися в минуле або майбутнє, Юля і її команда @shakirova_studio можуть це організувати! Будьте щасливі і любіть один одного", - розповіла Тодоренко.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.