Відома українська співачка Наталія Могилевська, здивувала своїх шанувальників новою фотографією з молодим чоловіком. На своїй сторінці в instagram співачка опублікувала знімок, на якому зображена з незнайомим чоловіком. Співачка виглядає щасливо і випромінює посмішку, а молодий чоловік ніжно притримує Наталю за плече.

Шанувальники відразу ж задалися питанням хто цей таємний незнайомець і почали приписувати Наталі роман з ним. Однак співачка спростувала будь-які домисли шанувальників і в підписі до фотографії зазначила, що це її колега по цеху з яким вона планує записати дует.

"Прем'єра! 30 червня в Одесі на Морвокзалі ми вперше заспіваємо дуетом. Мій друг і партнер — одесит Олександр Цимбалюк. Зірка світової Опери, перша п'ятірка кращих голосів, його гастролі розписані до 2023. Ми зустрічаємося лише кілька разів у році, і вперше зійшлися в дату концерту. До зустрічі, Одеса!" — зазначила Наталія під фото.

Шанувальники зраділи, що співачка порадує їх новою піснею в дуеті з Олександром Цимбалюком.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".