Сфера шоу-бізнесу в будь-якій державі нічим не відрізняється від великого сімейства. Тільки в ролі родичів виступають шанувальники, які стежать за артистами в соцмережах.

У схожій ситуації опинилася й співачка MamaRika, яку не перший день дістають питаннями про те, коли ж вона зіграє довгождане весілля зі своїм нареченим Сергієм Середою.

Фотограф: Дмитро Широкопояс

Коли ж відбудеться саме торжество - таємниця за сімома печатками, але щоб задобрити зацікавлених шанувальників, MamaRika випустила кліп на один з головних українських хітів цього року, "Prolisky", і зняла в ньому Сергія.

Фотограф: Дмитро Широкопояс

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Prolisky", як відомо, дуже романтична пісня про двох закоханих. Навколишні заворожено дивляться на їхні стосунки, немов ніколи й не бачили такого кохання. Кліп на цю пісню вийшов, мабуть, найромантичнішим у відеографії MamaRika.

Разом вони лежать в яскраво-зеленій траві з польовими квітами. Гуляють по піщаних кар'єрах і курних дорогах, тримаючись за руки. Це все відбувається в їхньому світі - світі, в якому вони знаходяться тільки удвох, а все навколо - декорації. Суть відео чудово переплітається з піснею - завжди дуже важливо знайти другу половину. Вийшло ніжно, романтично, тонко і водночас загадково настільки, що так і хочеться дізнатися “хто ці двоє, хто це”.

Режисером кліпу виступила Аня Велосипедова. У якості локацій використовували пейзажі біля селища Димер, під Борисполем і у Київського моря. MamaRika розповідає, що зйомки були схожі на марш-кидок, зате все відзняли за один день - з 6 ранку до 8 вечора.

Нагадаємо, Лобода здивувала новим чоловіком, його видало татуювання: "Не Ліндеманн, це точно".

Як повідомляв Знай.uа Дорофєєва і Потап розсмішили новим дуетом: "Головне, щоб потім не одружився".

Знай.uа писав, Астаф'єва таємно вийшла заміж, фанати шоковані: Звєрєв проговорився "ну зовсім випадково".